Close
Пребарување
Filters

Авицена ДОО е платинест спонзор на Western Balkans Summit

Авицена ДОО е платинест спонзор на Western Balkans Summit

Со задоволство ве информираме дека Авицена ДОО беше платинест спонзор на еден од најзначајните настани кој се одржа во регионот-  Western Balkans Summit - Reinforcing the momentum for European integration, во организација на The Economist.

Овој Самит е еден од клучните настани во организација на The Economist како светски бренд, кој годишно организира настани на кои светските лидери дискутираат за стратешки политички и економски прашања.  
Повеќе детали за настанот може да прочитате на следниот линк: https://events.economist.com/events-conferences/emea/western-balkans-summit/