Close
Пребарување
Filters

Авицена ДОО со учество на настанот „ZMC 20 години постоење“

Авицена ДОО со учество на настанот „ZMC 20 години постоење“

Авицена ДОО беше дел од настанот „Zan Mitriv Clinic - 20 години постоење“ и симпозиум на тема „Развој на кардиоваскуларната хирургија во последните 20 години“ кој се одржа на 01.03.2020 година во хотел Александар Палас, Скопје.

Во оваа прилика, Авицена учествуваше со изложбен штанд на кој беа промовирани новитетите и модерните достигнувања во лабораториската дијагностика од производителот Siemens Healthcare Diagnostics како и од други врвни светски производители.