Close
Пребарување
Filters

Комплетно автоматизирани лабораториски решенија

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Atellica Solution Immunoassay & Clinical Chemistry analyzers

Интегрирани имунолошки и биохемиски анализатори, со комплетна автоматизација-од поставување примерок до издавање краен резултат. Патентиран метод на транспорт на примероците и можност за креирање на повеќе од 300 прилагодливи конфигурации на системите, во линеарна, L или U форма.

Прочитај повеќе

Aptio® Automation

Aptio® Automation овозможува максимално искористување на лабораториските ресурси, зголемување на ефикасноста со мерливи вредности, забрзана обработка и постигнување на конзистентен TAT, преку комбинирање на најсовремени интелигентни технологии за работниот процес на Siemens Healthineers, во многу прилагодливи, мултидисциплинарни конфигурации.

Прочитај повеќе

VersaCell X3 Solution

VersaCell® X3 Solution користи уникатна роботика со динамично STAT управување овозможувајќи истовремена инструментална поврзаност на повеќе анализатори на Siemens, со различна конфигурација, постигнувајќи оптимален микс на хемиски и/или имунолошки анализи, за зголемена продуктивност и ефикасност.

Прочитај повеќе