Close
Пребарување
Filters

Референтни соеви

Употреба на референтни микроорганизми во контрола на квалитет во микробиолошки лаборатории.

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Микробиолошки референтни соеви за контрола на квалитет

Употреба на референтни микроорганизми од производителот Microbiologics во контрола на квалитет во микробиолошки лаборатории.

Прочитај повеќе