Select Page

Задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена дијагностика организира стручно предавање на тема:

„ Контрола на храна-новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи”

на ден. 18.05.2011 год.(среда), со почеток во 12.00 часот., во конгресната сала на спортскиот центар  Борис Трајковски.

Состанокот е со следниот дневен ред:

1. Преглед на производите за анализа на храна и прехрамбени производи на компанијата r-Biopharm-Christine Gutschelhifer,r-biopharm,  Германија

     2. Микробиолошка контрола на производствен процес и анализа на готов производ- Авицена дијагностика

     3. Тестови и системи за микробиолошка идентификација-Авицена дијагностика

По завршување на работниот дел, дружењето ќе продолжи со коктел.

Влезот на состанокот е слободен.