Select Page
Контрола на храна- новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи

Контрола на храна- новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи

Задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена дијагностика организира стручно предавање на тема: „ Контрола на храна-новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи” на ден. 18.05.2011 год.(среда), со почеток во 12.00 часот., во конгресната сала на...