Select Page
7-ми Балкански конгрес на микробиолози-Microbiologia Balкanica 2011

7-ми Балкански конгрес на микробиолози-Microbiologia Balкanica 2011

Задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена беше активен учесник на Седмиот Балкански Конгрес на микробиолози, кој се одржа во Белград, Р.Србија, во периодот од 25-29.10.2011 година. Во наша организација, се реализираше групно патување, сместување и учество на...
Циклус предавања на тема Pneumoslide Pneumoslide-типично решение за атипични патогени

Циклус предавања на тема Pneumoslide Pneumoslide-типично решение за атипични патогени

Во текот на месец септември и првата половина на октомври 2011г., Авицена одржа циклус на предавања на тема „ Pneumoslide-типично решение за атипични патогени”, во неколку поликлиники во Здравствениот Дом на Скопје и тоа:- 15.09.2011, поликлиника Јане Сандански-...