Select Page
Medonic M Series хематолошки анализатори во трансфузиологијата

Medonic M Series хематолошки анализатори во трансфузиологијата

Реномираниот производител на хематолошки анализатори Boule AB од Шведска, чиј екслузивен застапник за територијата на Р.Македонија е Авицена, лансираше нова линија на бројачи на крвни елементи, посебно наменети за трансфузиолошките лаборатории.Се работи за уникатни...