Select Page
Лабораториска контрола во процес на производство на вино

Лабораториска контрола во процес на производство на вино

Задоволство ни е да Ве информираме дека на ден 03.05.2012 год., Авицена организираше предавања на тема:„Значење на интерната хемиска и микробиолошка контрола во процесот на производството на вино ”Предавањата се одржаа во просториите на новоизградениот објект на...