Select Page
Состанок на тема „ Значење, улога и контрола на микотоксините”

Состанок на тема „ Значење, улога и контрола на микотоксините”

На ден 10.04.2013 год., Авицена организираше состанок на тема: „ Значење, улога и контрола на микотоксините-новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи”.    На овој состанок беа присутни околку 80 учесници, од редовите на...