Select Page
Работилница на тема „Респираторни инфекции-причинители и современа дијагностика”

Работилница на тема „Респираторни инфекции-причинители и современа дијагностика”

Во периодот од 05-07.04.2013 год., Авицена беше организатор на работилница, која ги опфати сите аспекти на респираторните инфекции- причинители, клинички аспекти на заболувањата, современи тестови и методи за дијагноза и третман. На оваа работилница учествуваа доктори...