Select Page
Авицена спонзор на V-от Конгрес на микробиолозите на Македонија

Авицена спонзор на V-от Конгрес на микробиолозите на Македонија

Почитувани, Во името на Здружението на микробиолозите на Македонија (ЗММ) и Институтот за микробиологија и паразитологија при Медицинскиот факултет, УКИМ, Скопје, а воедно и како спонзори на овој голем настан, ни претставува особено задоволство и чест да Ве поканиме...