Select Page
V-ти Конгрес на микробиолозите на Македонија со меѓународно учество

V-ти Конгрес на микробиолозите на Македонија со меѓународно учество

Во периодот од 28 – 31.05.2014 година во Охрид се одржа V-от Конгрес на микробиолозите на Македонија, каде Авицена зеде активно учество, а воедно беше и еден од спонзорите на настанот. На Конгресот беа застапени одбрани пленарни предавања, симпозиуми, тркалезни маси,...
АВИЦЕНА ДИЈАГНОСТИКА – СЕРТИФИЦИРАН SIEMENS SERVICE PROVIDER

АВИЦЕНА ДИЈАГНОСТИКА – СЕРТИФИЦИРАН SIEMENS SERVICE PROVIDER

Со задоволство Ве информираме дека на ден 23.05.2013 год., по долготраен процес на усогласување со стандардите на SIEMENS, по извршената контрола и проценка од стручни лица од централното седиште на Siemens Healthcare Diagnostics, Авицена дијагностика доби потврда –...