Select Page
Редовен стручен состанок на Здружението на микробиолози на Македонија (ЗММ)

Редовен стручен состанок на Здружението на микробиолози на Македонија (ЗММ)

На 22.12.2014 година, во просториите на Клуб на Органите на Управата ( Клуб на пратеници) во Скопје, се одржа редовен стручен состанок на Здружението на микробиолози на Македонија (ЗММ). Состанокот беше акредитиран од МЛД и Лекарската Комора на Македонија и се...