Select Page
Годишен стручен состанок на здружението на педијатри на РМ

Годишен стручен состанок на здружението на педијатри на РМ

На ден 27.04.2015 год., во хотел Арка , Скопје, се одржа Годишен стручен состанок на Здружението на педијатри на Р.Македонија. Тема на состанокот беше Астмата во детската возраст, новите трендови за нејзино рано дијагностицирање и третман во детската возраст, како и...