Select Page
Стручен состанок на тема „Неинвазивен пренатален скрининг со PRISCA софтвер“

Стручен состанок на тема „Неинвазивен пренатален скрининг со PRISCA софтвер“

На 16.09.2015 год. (среда) во сала Билјана, хотел Метропол со почеток од 17.30 часот, во заедничка организација на Авицена дијагностика и ПЗУ Дарон се одржа стручен состанок на тема „Неинвазивен пренатален скрининг со PRISCA софтвер“. На состанокот присуствуваа лекари...