Select Page

Задоволство ни е да Ве информираме дека дел од тимот на Авицена дијагностика и Авицена Лабораторија учествуваше на IX Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2015, кој се одржа во Солун, Грција во периодот од 22-24-тиОктомври 2015 година.

Овој настан преставуваше одлична можност за споделување на досегашните, но и за запознавање со нови трендови и достигнувања во клиничката и индустриската микробиологија.