Select Page
Авицена дијагностика со учество на IX Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2015

Авицена дијагностика со учество на IX Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2015

Задоволство ни е да Ве информираме дека дел од тимот на Авицена дијагностика и Авицена Лабораторија учествуваше на IX Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2015, кој се одржа во Солун, Грција во периодот од 22-24-тиОктомври 2015 година....
Авицена со учество на шесттиот Конгрес на педијатрите на Р. Македонија со интернационално учество

Авицена со учество на шесттиот Конгрес на педијатрите на Р. Македонија со интернационално учество

Во периодот од 8ми до 11ти октомври 2015 година во хотел „Изгрев“ во Струга, се одржa шесттиот Конгрес на педијатрите на Р. Македонија со интернационално учество. Научниот собир кој го организираше Здружението на педијатри на Р. Македонија имаше за цел да даде акцент...
Авицена со учество на XIX Конгрес на лекарите на Република Македонија со меѓународно учество

Авицена со учество на XIX Конгрес на лекарите на Република Македонија со меѓународно учество

Во периодот од 1ви до 3ти Октомври, 2015 година во хотел „ХОЛИДЕЈ ИН“ – Скопје, во организација на МЛД, ќе се одржи XIX Конгрес на лекарите на Република Македонија со меѓународно учество.Како и секоја година, Авицена ќе биде присутна со свој изложбен штанд и ќе...