Select Page
Авицена дијагностика покровител на стручниот состанок на здружението на трансфузиолози на Македонија

Авицена дијагностика покровител на стручниот состанок на здружението на трансфузиолози на Македонија

Задоволство ни е да Ве информираме дека на ден 16.12.2015 год. со почеток во 13.00 часот, во Light Club Restaurant  – Скопје под покровителство на Авицена се одржа стручниот состанок на здружението на трансфузиолози на Македонија.  Овој облик на...