Select Page
Aвицена дијагностика со учество на ECCMID 2016

Aвицена дијагностика со учество на ECCMID 2016

Задоволство ни е да Ве информираме дека традиционално како и секоја година дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на 26-тиот Европски Конгрес за Клиничка Микробиологија и Инфективни Заболувања – ECCMID 2016, кој се одржа во периодот од 09-12ти Април во...