Select Page
Работна посета на компанијата Thermo Fisher Scientific – OXOID во Германија

Работна посета на компанијата Thermo Fisher Scientific – OXOID во Германија

Во периодот од 15.06.2016 до 18.06.2016 година, дел од тимот на Авицена, заедно со група на комитенти, беа во посета на компанијата Thermo Fisher Scientific – OXOID во Wessel Германија. Во рамките на посетата тимот имаше можност на лице место во самата фабрика...