Select Page
7-ми Меѓународен научен собир „ Денови на ветеринарна медицина 2016″

7-ми Меѓународен научен собир „ Денови на ветеринарна медицина 2016″

Во организација на Факултетот за ветеринарна медицина на Универзитетот “Св.Кирил и Методиј” Скопје, во периодот од 22 – 24.09.2016 во хотел Дрим, Струга се одржа 7-миот Меѓународен научен собир „ Денови на ветеринарна медицина 2016″. Богатата програма на...