Select Page
Прва Школа на здружението на педијатрите на Република Македонија

Прва Школа на здружението на педијатрите на Република Македонија

Тимот на Авицена дијагностика учествуваше на првата Школа на здружението на педијатрите на Република Македонија, која се одржа од 12 – 16 Октомври 2016 год во хотел Александар Палас во Скопје.Овој собир во организација на Здружението на педијатри на Р....
VI-ти Конгрес на Сојуз на Здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на Република Македонија

VI-ти Конгрес на Сојуз на Здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на Република Македонија

Почитувани, задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена дијагностика учествуваше на 6-тиот Конгрес на Сојуз на Здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на Република Македонија, а воедно и на 44-тите Октомвриски средби, стручен собир на медицинските...
24-ти Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација

24-ти Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација

Тимот на Авицена Дијагностика заедно со група од 20 соработници учествуваа на 24-тиот Конгрес на Балканска Клиничка Лабораториска Федерација и 4-та албанска национална конференција за клиничка биохемија и лабораториска медицина, која ќе се одржа од 5-7 октомври, 2016...