Select Page
Авицена дијагностика со учество на ECCMID 2017

Авицена дијагностика со учество на ECCMID 2017

Задоволство ни е да Ве информираме дека традиционално како и секоја година, дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на 27-миот Европски Конгрес за Клиничка Микробиологија и Инфективни Заболувања – ECCMID 2017, кој се одржа во периодот од 22ри-25ти Април...
Лабораториска контрола во процес на производство на вино

Лабораториска контрола во процес на производство на вино

Задоволство ни е да Ве информираме дека на ден 06.04.2017 год., Авицена организираше работилница на тема: 1. Начини на контрола на хигиена во производство › Методи за брза детекција на хигиена (теоретски дел) › Практична работа со апарат AccuPoint™ Advanced 2....