Select Page
Авицена и Здружение на лекари „Примариус“ со стручен состанок во Куманово

Авицена и Здружение на лекари „Примариус“ со стручен состанок во Куманово

Почитувани,Ве информираме дека на 17.10.2017 во организација на Авицена и Здружение на лекари „Примариус“ беше одржан стручен состанок на тема „Атипични респираторни инфекции“.Овој состанок беше акредитиран од Лекарската Комора како стручен состанок и ги опфати сите...
Во Кочани во организација на Авицена, Здружение на лекари „Примариус“ и ЦЈЗ Кочани беше одржан стручен состанок на тема „Атипични респираторни инфекции“

Во Кочани во организација на Авицена, Здружение на лекари „Примариус“ и ЦЈЗ Кочани беше одржан стручен состанок на тема „Атипични респираторни инфекции“

Почитувани,Ве информираме дека на 03.10.2017 во организација на Авицена, Здружение на лекари „Примариус“ и ЦЈЗ Кочани беше одржан стручен состанок на тема „Атипични респираторни инфекции“.Овој состанок беше акредитиран од Лекарската Комора како стручен состанок и ги...