Select Page
Авицена дијагностика со учество на X Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2017

Авицена дијагностика со учество на X Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2017

Почитувани,Задоволство ни е да Ве информираме дека дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на X Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2017, кој се одржа во Park hotel Moskva, Софија во периодот од 16-18-ти Ноември 2017...