Select Page
Авицена дијагностика покровител на интерсекциски стручен состанок на Здружението на трансфузиолози на РМ и Здружението за перинатална медицина на РМ

Авицена дијагностика покровител на интерсекциски стручен состанок на Здружението на трансфузиолози на РМ и Здружението за перинатална медицина на РМ

Ве информираме дека на ден 25.04.2018 год. со почеток во 14.00 часот, во салата на амфитеатарот во Деканатот на Медицински факултет  – Скопје под покровителство на Авицена се одржа стручниот состанок на Здружението на трансфузиолози на РМ и Здружението за...
Авицена дијагностика со учество на ECCMID 2018

Авицена дијагностика со учество на ECCMID 2018

Tрадиционално, како и секоја година, дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на 28-миот Европски Конгрес за Клиничка Микробиологија и Инфективни Заболувања – ECCMID 2018, кој се одржа во периодот од 21-24ти Април во Мадрид, Шпанија… Tрадиционално,...