Select Page

Со задоволство ве информираме дека Авицена ДОО беше платинест спонзор на еден од најзначајните настани кој се одржа во регионот-  Western Balkans Summit – Reinforcing the momentum for European integration, во организација на The Economist.

Со задоволство ве информираме дека Авицена ДОО беше платинест спонзор на еден од најзначајните настани кој се одржа во регионот-  Western Balkans Summit – Reinforcing the momentum for European integration, во организација на The Economist.

Овој Самит е еден од клучните настани во организација на The Economist како светски бренд, кој годишно организира настани на кои светските лидери дискутираат за стратешки политички и економски прашања.  
Повеќе детали за настанот може да прочитате на следниот линк: https://events.economist.com/events-conferences/emea/western-balkans-summit/