Select Page

Авицена ДОО беше златен спознор на 5-тиот Интернационален Конгрес на Здружението на трансфузиолози, кој се одржа во периодот од 16 – 19 Октомври, во хотел Александар Палас, Скопје.

Со задоволство ве информираме дека Авицена ДОО беше златен спознор на 5-тиот Интернационален Конгрес на Здружението на трансфузиолози, кој се одржа во периодот од 16 – 19 Октомври, во хотел Александар Палас, Скопје.
Во оваа прилика, Авицена учествуваше со изложбен штанд и презентација со која беа промовирани новитетите и модерните достигнувања во лабораториската медицина од областа на трансфузиологијата, од производителот Siemens Healthineers.
Како и секогаш, дружењето и забавата беа неизоставен дел и од овој настан.