Select Page
Учество на првиот Конгрес на Југосточниот форум за ХПВ

Учество на првиот Конгрес на Југосточниот форум за ХПВ

Во периодот од 10-12 Ноември 2023 г., во х.Метропол Охрид, се одржа првиот Конгрес на Југосточниот форум за ХПВ. Конгресот понуди богата научна програма и ги опфати сите аспекти од епидемиологијата, превенцијата, дијагностиката и третманот на ХПВ инфекциите. Авицена...
Авицена дијагностика – сребрен спонзор на 6 Конгрес на Македонското здружение за трансфузиона медицина

Авицена дијагностика – сребрен спонзор на 6 Конгрес на Македонското здружение за трансфузиона медицина

Во периодот од 1-4 Ноември 2023г., во Конгресниот центар во склоп на х. Александар Палас се одржа 6-тиот Конгрес на Македонското здружение за трансфузиона медицина со меѓународно учество. Авицена дијагностика како сребрен покровител активно учествуваше на овој настан....