Select Page
Авицена дијагностика дел од LabQuality 2024 Струга

Авицена дијагностика дел од LabQuality 2024 Струга

Како и секоја година, Авицена дијагностика беше дел од уште еден стручен состанок за унапредување на знаењата и новитетите во лабораториската медицина, а во организација на Здружението на медицински лаборанти-Клинички центар, кој се одржа во х.Дрим-Струга, во периодот...