Close
Пребарување
Filters
Advia Chemistry System XPT е комплетно автоматизиран биохемиски анализатор, со моќни перформанси, континуирана оперативност и висока продуктивност до 2400 анализи/час. Напредната VeriSmart софтверска технологија, со која располага овој анализаторм нуди можност за точно тестирање со брзи и веродостојни резултати, со што може целосно да се одговори на голем обем на работа.

Прочитај повеќе