Close
Пребарување
Filters

Агрегометрија

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

CHRONO-LOG

Одговор на Вашите потреби за анализа на тромбоцитната функција.

Прочитај повеќе

INNOVANCE PFA-200 System

INNOVANCE PFA-200 системот овозможува автоматска проценка на функцијата на тромбоцитите за вродени, стекнати и индуцирани дисфункции на тромбоцитите, за само 5-8 минути. Ги мери процесите на примарната хемостаза и заради специфичната технологија на работа, овозможува реална хемодинамска средина за самите мерења.

Прочитај повеќе