Close
Пребарување
Filters
Автоматски биохемиски анализатор, со капацитет од 1800 теста на час и можност за автоматско поврзување со Atellica Sample Handler и Direct Load, за целосна автоматизација на процесот на обработка на примероците.

Прочитај повеќе