Close
Пребарување
Filters

Atellica Solution Immunoassay & Clinical Chemistry analyzers

Интегрирани имунолошки и биохемиски анализатори, со комплетна автоматизација-од поставување примерок до издавање краен резултат. Патентиран метод на транспорт на примероците и можност за креирање на повеќе од 300 прилагодливи конфигурации на системите, во линеарна, L или U форма.

Прочитај повеќе