Close
Пребарување
Filters

Автоматизирани анализатори на урина

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Clinitek Atlas Automated Urine Chemistry Analyzer

Clinitek Atlas е целосно автоматизиран уринарен хемиски анализатор наменет за професионална употреба во ин витро дијагонстиката - за анализи со голем обем. Електронскиот дизајн и автоматските функции на овој анализатор овозможуваат изведување на уринарни анализи на секои 16 секунди по проимерок и тоа тестирање за : глукоза, билирубин, кетони, Ph, протеини, уробилиноген, нитрати и леукоцити.

Прочитај повеќе

Clinitek Novus Automated Urine Chemistry Analyzer

Clinitek Novus е автоматизиран уринарен хемиски анализатор кој нуди сеопфатен спектар на тестови со капацитет на обработка од 240 примероци/час. Со уникатните и лесни за употреба "Load - and - Go" тест касети се подноставува постапката на тестирање и се обезбедуваат конзистентни високо квалитетни резултати.

Прочитај повеќе

Clinitek Status+ Analyzer

Автоматизиран ready-to-use уринарен анализатор дезајниран да обезбеди брзи, прецизни и точни резултати. Најнова напредна технологија за автоматска контрола на квалитет на секој тест. Овозможен печатен извештај во случај на детекција на интерференци кои би можеле да го копромитираат резултатот. Подобрени клинички информации за донесување на уште попрецизни одлуки.

Прочитај повеќе

Clinitek Advantus Urine Chemistry Analyzer

Полу-автоматизиран уринарен хемистки анализатор за поголема продуктивност и висок квалитет. Автоматска калибрација, најширок спектар на тест опции. Флексибилни операции за задоволување на вашите потреби. Автоматско читање, толкување и документирање на резултатите од тест стриповите. До 500 теста за 1 час.

Прочитај повеќе

Atellica 1500 Automated Urinalysis System

Atellica 1500 уринарниот анализатор е ин витро дијагностички инструмент кој во себе ги вклучува Clinitek Novus инструментот и Аtellica UAS 800 анализаторот. Претставува вистински автоматски анализатор на урина, кој поставува нови стандарди за точност и прецизност. Овозможува обработка на голем број примероци за кратко време, со истовремена анализа на седимент и хемиска анализа на урина.

Прочитај повеќе