Close
Пребарување
Filters

Автоматизирани биохемиски анализатори

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Atellica CH 930 Analyzer

Автоматски биохемиски анализатор, со капацитет од 1800 теста на час и можност за автоматско поврзување со Atellica Sample Handler и Direct Load, за целосна автоматизација на процесот на обработка на примероците.

Прочитај повеќе

Advia Chemistry System XPT/1800/2400

Advia Chemistry System XPT е комплетно автоматизиран биохемиски анализатор, со моќни перформанси, континуирана оперативност и висока продуктивност до 2400 анализи/час. Напредната VeriSmart софтверска технологија, со која располага овој анализаторм нуди можност за точно тестирање со брзи и веродостојни резултати, со што може целосно да се одговори на голем обем на работа.

Прочитај повеќе

ChemWell 2902 Automated Chemistry Analyzer

ChemWell 2902 Automated Chemistry Analyzer - комплетно автоматизиран биохемиски анализатор од производителот Awareness Technology, со високо ниво на прецизност во само 2µL примерок. Има капацитет за обработка над 200 анализи на час. https://www.gmi-inc.com/product/awareness-technologies-chemwell-2902-chemistry-analyzer/

Dimension Vista Intelligent Lab System 500/1000/1500/3000

Dimension Vista Intelligent Lab System - уникатна интеграција на четири технологии ја зголемува продуктивноста на секоја лабораторија - обработува повеќе од 100 различни тестови истовремено, со капацитет од 2000 анализи на час.

Прочитај повеќе