Close
Пребарување
Filters

Хематолошки инструменти и Анализатори на седиментација

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

ADVIA 2120i System

ADVIA 2120i System е целосно автоматизиран хематолошки анализатор со подедноставен работен процес и зголемена продуктивност, со кој се елиминираат повеќето чекори кои најчесто се рачно изведувани. Овој систем ја користи методологијата на преиоксидазно боење - златен стандард во тестирањето, со што се добиваат оптимални резултати, додека истовремено нуди едноставност и флексибилност потребни за лесна интеграција во секоја лабораторија.

Прочитај повеќе

Medonic M32 Hematology analyzer

Medonic Hematology analyzer е автоматски систем за изработка на триделна диференцијална крвна слика со 20 параметри. Двоканален систем со 2 посебни и независни канали за мерење, еден за RBC и PLT (еритроцити и тромбоцити), друг за WBC и HGB (леукоцити и хемоглобин). Резултатите се добиваат за 55 секунди (капацитет од приближно 65 примероци/час).

Прочитај повеќе

Medonic M51 Hematology analyzer

Medonic M51 e врвен хематолошки анализатор за 5 диференцијална крвна слика, кој е со веќе докажан квалитет од неговиот претходници од М серијата на анализатори, а дизајниран за лесно ракување и брзи резултати.

Прочитај повеќе

Quintus хематолошки анализатор

Quintus претставува уникатен 5 диференцијален хематолошки анализатор, кој користи исклучително мал волумен на примерок и со сопствен модул за автоматско додавање на 100 примероци.

Прочитај повеќе

Автоматски анализатор на седиментација iSED

iSED претставува целосно автоматски анализатор, кој врши директно мерење на интензитетот на стапката на еритроцитната агрегација, која е одговорна за стапката на седиментација на еритроцитите.Резултат за седиментација на еритроцитите се добива за само 15-20 секунди. Анализата се прави директно од примарната епрувета со што се штеди на време и средства. Постојат две верзии на инструментот: iSED и Mini iSED.

Прочитај повеќе

CellaVision DM96 Digital Cell morphology system

CellaVision DM96 е дигитален систем за клеточна морфологија, дизајниран со цел да ја автоматизира и забрза традиционалната микроскопска постапка. Со докажаната дигитална технологија за лоцирање и испитување на клетките во крвта и други телесни течности, овој систем овозможува заштеда на време и зголемување на продуктивноста.

Прочитај повеќе