Close
Пребарување
Filters

Автоматизирани имунолошки анализатори

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Atellica Solution Immunoassay & Clinical Chemistry analyzers

Интегрирани имунолошки и биохемиски анализатори, со комплетна автоматизација-од поставување примерок до издавање краен резултат. Патентиран метод на транспорт на примероците и можност за креирање на повеќе од 300 прилагодливи конфигурации на системите, во линеарна, L или U форма.

Прочитај повеќе

ADVIA Centaur XP Immunoassay System

ADVIA Centaur XP Immunoassay System е комплетно автоматизиран имунолошки анализатор со моќни перформанси и висока продуктивност до 240 анализи/час. Има можност за STAT анализи со брзи резултати, без разлика на обемот или типовите на анализи.

Прочитај повеќе

ADVIA Centaur CP Immunoassay System

ADVIA Centaur CP Immunoassay System е автоматизиран и имунолошки анализатор со капацитет од 180 анализи на час со брзи резултати. Се карактеризира со супериорна сензитивност и специфичност каква што се очекува од методата на директна хемилуминисценција.

Прочитај повеќе

Immulite 2000 Xpi Immunoassay system

IMMULITE 2000 XPi Immunoassay system е комплетно автоматизиран имунолошки анализатор, едноставен и лесен за работа, а истовемено нуди врвни перформанси. Достапен со најголемо мени на имумнолошки анализи вклучувајќи и над 400 алергени и капацитет до 200 тестови на час.

Прочитај повеќе

Immulite 1000 Immunoassay system

IMMULITE 1000 Immunoassay system е автоматизиран имунолошки анализатор со докажана сигурност, богато тестмени и едноставен за користење. Овој систем има капацитет до 120 анализи на час.

Прочитај повеќе

Stratus CS 200 Acute Care Analyzer

Stratus CS 200 е целосно автоматски инструмент за срцеви маркери, кој анализира полна крв (без потреба од претходна подготовка). Point-of-care инструмент, кој може да се постави на местото на тријажа на пациентите, во централната биохемиска лабораторија или единицата за интензивна нега, бидејќи дава резултат за високосензитивен тест за Тропонин за само 14 минути.

Прочитај повеќе