Close
Пребарување
Filters

Интегрирани биохемиски и имунолошки анализатори

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Dimension XPand Plus Integrated Chemistry System

DIMENSION XPAND PLUS Integrated Chemistry System е автоматизиран интегриран биохемиски и имунолошки анализатор со комбинација на биохемиски, STAT и специјализирани анализи во еден систем. Компактен и едноставен за ракување, овој систем изработува до 400 анализи на час.

Прочитај повеќе

Dimension RxL Max Integrated Chemistry System

DIMENSION RXL MAX Integrated Chemistry System е единствен биохемиски анализатор со неспоредливи перформанси. Комплетно автоматизирано и интегрирано тестирање над 90 анализи и капацитет за обработка над 800 анализи на час.

Прочитај повеќе

Dimension ExL Integrated Chemistry System

DIMENSION EXL INTEGRATED Chemistry System е интегриран систем кој нуди револуционерна хемилуминисцентна технолохија и автоматизирани карактеристики со зголемена продуктивност и капацитет од 624 анализи/час..

Прочитај повеќе

Immulite 2000 Xpi Immunoassay system

IMMULITE 2000 XPi Immunoassay system е комплетно автоматизиран имунолошки анализатор, едноставен и лесен за работа, а истовемено нуди врвни перформанси. Достапен со најголемо мени на имумнолошки анализи вклучувајќи и над 400 алергени и капацитет до 200 тестови на час.

Прочитај повеќе

ADVIA Centaur XP Immunoassay System

ADVIA Centaur XP Immunoassay System е комплетно автоматизиран имунолошки анализатор со моќни перформанси и висока продуктивност до 240 анализи/час. Има можност за STAT анализи со брзи резултати, без разлика на обемот или типовите на анализи.

Прочитај повеќе

ADVIA 1800 Chemistry System

ADVIA 1800 Chemistry System e комплетно автоматизиран анализатор кој ја поместува границата на продуктивноста. Неговото обемно мени овозможува интеграција на тестирање за клиничка хемија, злоупотреба на лекови, следење на терапевтски лекови (TDM) и специфични протеини како Cystatin C и CardioPhase® hsCRP.

Прочитај повеќе