Close
Пребарување
Filters

Автоматизирани нефелометри

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

BN ProSpec System

Неопходен за секоја имунолошка лабораторија, BN ProSpec System е комплетно автоматизиран анализатор. Како примерок користи серум, плазма, урина, цереброспинална течност, и тоа различни видови примероци истовремено. Менито на тестови нуди широк спектар на анализи неопходни за рана дијагноза и следење на пациенти со бубрежни заболувања, анемии и метаболизам на железо, моноклонални гамопатии и други клинички важни состојби и иновативни анализи (Cystatin C и CTD).

Прочитај повеќе

BN II System

BN II System ја користи веќе докажаната технологија на нефелометрија за анализа на широка палета на протеини. Тест менито содржи рутински и специфични плазма протеини, но и иновативни анализи : Cyststin C како нов маркер за рана детекција на промена во бубрежната функција и CDT (Carbohydrate-Defficient Transferrin).

Прочитај повеќе

Atellica Neph 630 system

Инструмент од најновата генерација на целосно автоматизирни нефелометри, со широко мени на рутински и специфични анализи на серум, плазма, урина и цереброспинална течност.

Прочитај повеќе