Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2011' 'октомври'

7-ми Балкански конгрес на микробиолози-Microbiologia Balкanica 2011
7-ми Балкански конгрес на микробиолози-Microbiologia Balкanica 2011

Белград

Задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена беше активен учесник на Седмиот Балкански Конгрес на микробиолози, кој се одржа во Белград, Р.Србија, во периодот од 25-29.10.2011 година...

Циклус предавања на тема Pneumoslide Pneumoslide-типично решение за атипични патогени
Циклус предавања на тема Pneumoslide Pneumoslide-типично решение за атипични патогени

Скопје

Во текот на месец септември и првата половина на октомври, Авицена одржа циклус на предавања на тема „ Pneumoslide-типично решение за атипични патогени", во неколку поликлиники во Здравствениот Дом на Скопје и тоа...