Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2011' 'ноември'

Стручен состанок на здружението на лекари по општа медицина на Р.Македонија
Стручен состанок на здружението на лекари по општа медицина на Р.Македонија

ГОБ 8-ми Септември

Задоволство ни е да Ве информираме, дека и оваа година, на 30.11.2011 година, со почеток во 13.00 часот, Авицена беше покровител и организатор на стручниот состанок на здружението на лекари по општа медицина на Република Македонија...