Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2011' 'март'

Симпозиум „ХПВ Инфекции и асоцирани болести"
Симпозиум „ХПВ Инфекции и асоцирани болести"

HOLIDAY INN, СКОПЈЕ

На 25.03.2011 во хотелот Holiday Inn во Скопје, со почеток во 09.00 часот се одржа симпозиум на тема „ ХПВ ИНФЕКЦИИ И АСОЦИРАНИ БОЛЕСТИ - ДИЈАГНОЗА, ПРЕВЕНЦИЈА, ТРЕТМАН".

Авицена дијагностика беше генерален спонзор на овој симпозиум, во организација на Здружанието за ХПВ на Македонија, Македонското здружение за цервикална патологија и колпоскопија, Македонското здружение на патолози и други стручни здруженија. Истиот е акредитиран при МЛД и ЛКМ за континуирана медицинска едукација...