Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2011' 'април'

Siemens Healthcare Diagnostics BN ProSpec System
Siemens Healthcare Diagnostics BN ProSpec System

Неопходен за секоја имунолошка лабораторија, BN ProSpec е комплетно автоматизиран анализатор, кој ја користи веќе докажаната технологија на нефелометрија, за анализа на широка палета на протеини. Како примерок може да се користи серум, плазма, урина, цереброспинална течност, и тоа различни видови примероци истовремено...