Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2011' 'мај'

Контрола на храна- новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи
Контрола на храна- новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи

сала Борис Трајковски, Скопје

Задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена дијагностика организира стручно предавање на тема:

„ Контрола на храна-новитети, актуелности, согласност со ЕУ регулативи"

на ден. 18.05.2011 год.(среда), со почеток во 12.00 часот., во конгресната сала на спортскиот центар  Борис Трајковски...