Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2012' 'октомври'

40-ти Октомвриски средби и V-ти конгрес на Сојуз на Здруженија на медицински лаборанти на РМ
40-ти Октомвриски средби и V-ти конгрес на Сојуз на Здруженија на медицински лаборанти на РМ

Охрид

Авицена дијагностика беше генерален покровител на 40-тите Октомвриски средби и V-тиот Конгрес на Сојузот на здруженија на медицински лаборанти и санитарни техничари на РМ со меѓународно учество, кои се одржаа во Охрид, во периодот од 03-07.10.2012 год...