Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2012' 'февруари'

Medonic M Series хематолошки анализатори во трансфузиологијата
Medonic M Series хематолошки анализатори во трансфузиологијата

Boule Medical, AB Sweden

Реномираниот производител на хематолошки анализатори Boule AB од Шведска, чиј екслузивен застапник за територијата на Р.Македонија е Авицена, лансираше нова линија на бројачи на крвни елементи, посебно наменети за трансфузиолошките лаборатории...