Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2012' 'март'

Состанок на тема Значење на интерната хемиска и микробиолошка контрола во процесот на производство
Состанок на тема Значење на интерната хемиска и микробиолошка контрола во процесот на производство

Авицена Дијагностика

Задоволство ни е да Ве информираме дека на ден 29.03.2012 год., Авицена организираше предавања на тема:

„Значење на интерната контрола на квалитет во производството на храна во согласност со HACCAP концептот 

Предавањата се одржаа во просториите на новоизградениот објект на фирмата Авицена ( ул.Качанички пат 79, инд.зона Визбегово, Скопје)...

Контрола на квалитет во микробиолошките лаборатории
Контрола на квалитет во микробиолошките лаборатории

Авицена Дијагностика

Задоволство ни е да Ве информираме дека Авицена организираше предавања на тема:
 
„Обезбедување на контрола на квалитет во микробиолошка лабораторија во согласност со ISO 17025 стандардот ”. Предавањата  се одржаа во просториите на новоизградениот објект на фирмата Авицена...