Close
Пребарување
Filters
RSS

Постови на блог '2012' 'мај'

Лабораториска контрола во процес на производство на вино
Лабораториска контрола во процес на производство на вино

Авицена Дијагностика

Задоволство ни е да Ве информираме дека на ден 03.05.2012 год., Авицена организираше предавања на тема:

„Значење на интерната хемиска и микробиолошка контрола во процесот на производството на вино ”...